vozdra...:)
+3
strahinjaf
Duc4
Tarantula
7 posters
Strana 1 od 1
vozdra...:)
pa evo i ja da se predstavim..ja sam milosh iz vrnjacke banje,u csu poznatiji kao tarantula ili za neke citer..xD.95 sam god cs igram oko 6 godina i tako to,moj msn je milosh95@hotmail.com!!!
Tarantula- Posts : 8
Re: vozdra...:)
tarane
Duc4- Posts : 280
poz cao
saLe- Admin
cao cao.
imas 14god igras cs 6god. = jesi ti tada znao kako izgleda mis i tastatura pitanje je sad? dobro nisi reko 10godina da igras, zato mojne se prepucavas koliko dugo igras nego kako igras...
imas 14god igras cs 6god. = jesi ti tada znao kako izgleda mis i tastatura pitanje je sad? dobro nisi reko 10godina da igras, zato mojne se prepucavas koliko dugo igras nego kako igras...
m!RD@*RK*- Posts : 76
pa verovao ili ne igram od sedme godine kad sam prvi put upalio cs u igraoni..xDm!RD@*RK* ::cao cao.
dobrodosao, znaci sine tebi je ispran mozak kanterom ako si poceo da igras sa 7 godina, ccc...
Brat Uča- Posts : 205
ako moze mene da zaludi, pobratima mirdu ne moze! decko se nije zadrzao u klanu ni 24 casa...aj da ga ispratimo iz klana kako dolikuje vernom clanu.... hehe...
jbg izvini reko sam ti na msn naso sam klan...:(Duc4 ::ako moze mene da zaludi, pobratima mirdu ne moze! decko se nije zadrzao u klanu ni 24 casa...aj da ga ispratimo iz klana kako dolikuje vernom clanu.... hehe...
Brat Uča ::dobrodosao, znaci sine tebi je ispran mozak kanterom ako si poceo da igras sa 7 godina, ccc...
E Uco i ti svasta verujes...
Duc4 ::ako moze mene da zaludi, pobratima mirdu ne moze! decko se nije zadrzao u klanu ni 24 casa...aj da ga ispratimo iz klana kako dolikuje vernom clanu.... hehe...
To govori koliki je "pro" igrac jbg iskustvo+potraznja=biznis u minusu
m!RD@*RK* ::Brat Uča ::dobrodosao, znaci sine tebi je ispran mozak kanterom ako si poceo da igras sa 7 godina, ccc...
E Uco i ti svasta verujes...Duc4 ::ako moze mene da zaludi, pobratima mirdu ne moze! decko se nije zadrzao u klanu ni 24 casa...aj da ga ispratimo iz klana kako dolikuje vernom clanu.... hehe...
To govori koliki je "pro" igrac jbg iskustvo+potraznja=biznis u minusu
heheheheheheh...mirda sto si banovan na rapid 4umu?!
Nisam banovan, sam sam se povuko, obrisao nalog. Iz poverljivih razloga.
hahahaha banovan...e ovo me stvarno nasmeja...
mirda ima papirici xaxaxaxax
saLe- Admin
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu