Predlozi vezani za forum
+8
NeCi
Dr.Unreal_aka_Amazon
Duc4
iNcontroL
saLe
m!RD@*RK*
Brat Uča
DNK_zero
12 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Ispravka
U rublici Predstavljanje, u naslovu fali slovo J, pise PREDSTAVLJANA a trebalo bi PREDSTAVLJANJA, oko sokolovo....
Brat Uča- Posts : 205
Re: Predlozi vezani za forum
sredjeno nemo se grizes zbog toga...
m!RD@*RK*- Posts : 76
nikako, nemam ti ja zube, stigle me godine....
Lol LOl
"stigle me godine" LOL .. tnx bro_
saLe- Admin
nije mi jasno kad odem na adresu prijavi mi par sekcija a kad stisnem gore forum ispod headera izbaci mi sve ovo?
iNcontroL- Posts : 12
mirda ce ti reci...iNcontroL ::nije mi jasno kad odem na adresu prijavi mi par sekcija a kad stisnem gore forum ispod headera izbaci mi sve ovo?
Duc4- Posts : 280
Skini macku sa REPLY -ja !!!! Ne vidi se !!!
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
ladno macka...
Duc4- Posts : 280
Skino bi je ja ali ne mogu trazim druge ikonice...jbg to ostalo od teme, sta da vam kazem ne mozete ocekivati mnogo od free foruma, baguje, danas su bile macke u postovima sad ih nema jbg kad je dzabe i sirce je slatko... Bice sredjeno, u frci sam, za koji dan ce biti u full stanju samo bez klime.
ma nema veze..... skinucemo mackice samo da prowalimo kkao
saLe- Admin
jel moze da se ne vraca stalno na vrh strane mnogo me nervira
NeCi- Posts : 16
kako brate da se ne vraca ne kapiram te...sta ti klikces kad ti se stalno vraca ?
saLe- Admin
pa vraca se na vrh na sliku sta god da uradim pa onda skrolujem dole da pisem reply ili bilo sta da gledam
NeCi- Posts : 16
aman ljudi sta radite ovo sa ovim bojama, taman sam se navikao na ono crno, sta okrecete svaki cas, vratite onako, lepse bilo, po meni....
finalna verzija teme i od toga dalje nema, ova ostaje do daljnjeg glavni baja rekao da mu se dja i to je to. jos samo par dorada.
qqqq sta radite ovo xDBrat Uča ::aman ljudi sta radite ovo sa ovim bojama, taman sam se navikao na ono crno, sta okrecete svaki cas, vratite onako, lepse bilo, po meni....
saLe ajde na msn ti dam neke theme
bolje od onog plavog u svakom slucaju, onako bilo mnogo pederski, mozda je glavni baja u tom fazonu, sta ja znam...
Brat Uča ::bolje od onog plavog u svakom slucaju, onako bilo mnogo pederski, mozda je glavni baja u tom fazonu, sta ja znam...
Baja je odlucio za ovo tako da ostaje, ona plava je bila bzvz jbg nemam ja vremena da sedim po ceo dan za kompom i da radim oko toga,ali sam obecao duci i ispostovo to, ali sta ces uvek ima neka ljubomorna dusa koja mora uvek da svira ... Nadam se da vam se ostalima svidja tema, onako ozbiljnije nije neki klinacki fazon...
Ma zajebavam se Mirda znam da si ti Glavonja, kako god da je, tako je, bitno da imamo gde da pisemo....
dali se ovo odnosilo na mene ? samo je bilo njesra kad su bili neka zenska na slikama pre ovog malog edita :S sad je okm!RD@*RK* ::Baja je odlucio za ovo tako da ostaje, ona plava je bila bzvz jbg nemam ja vremena da sedim po ceo dan za kompom i da radim oko toga,ali sam obecao duci i ispostovo to, ali sta ces uvek ima neka ljubomorna dusa koja mora uvek da svira ... Nadam se da vam se ostalima svidja tema, onako ozbiljnije nije neki klinacki fazon...
A uuu Mirda brate al je tebi crno pred Ocima kad ti treba podloga iz Word-a
Brate Duco, od sad kad kucam moram da stavljam naocare za Varenje da ubijem Britnes
da ne bi ubeleo xaaxaaaa kako je dobra ikonica
Brate Duco, od sad kad kucam moram da stavljam naocare za Varenje da ubijem Britnes
da ne bi ubeleo xaaxaaaa kako je dobra ikonica
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
Admine ajde pobrisi ovih par tema sto je Lemur bzv otvorio pocevsi od podfoldera kladionice i na jos par mesta
za admina
U rublici vicevi, za svaki vic je otvoren topic, bolje da postoji samo topic vicevi, a da se svi vicevi tu pisu, ja mislim da je nepotrebno otvarati topice za svaki vic....
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu