za igrace
+3
EL lemur
Brat Uča
Duc4
7 posters
Strana 1 od 1
za igrace
ovako, posto je raspad sistema kad se igraju cw-ovi, moram da istaknem neke molbe pojedinim clanovima i preporuke koje ce morate da se postuju!
1.kizo, kad smo na ts, MOLIM TE da posle tvog ubistva, ne opisujes nacin ubistva i tvoje misljenje, JER ostali koji igraju su takodje na ts i ne mogu da cuju igru!
2.widane, nemoj da urlas na ts kao sumanut, jer se tvojom jacinom glasa aktiviraju ostali mikrofoni!
3.o5 widane, kad igramo cw, nemoj da dovodis tvoje pokemone, jer juce smo imali 3 clana klana online, koje smo mogli da pozovemo, a igrao je tvoj digimon koji je izasao sa cw pre vremena!
4.ima nas taman u klanu da igramo cw bez igraca sa strane, sto nam je i cilj da se uigramo, a ne samo da bi smo igrali!
5.od sada ce biti pred svaki cw biti izbacen spisak sa igracima koji ce da igraju!
6.o5 za vidana, da ne killuje sam sebe i ako gubimo sa nulom!
7.za farka, da dodje na cw bar 15min pre pocetka, da se ne bi dogodilo ono sto se dogodilo sinoc, pa da 3pujem da igra sa nama, a ustvari igra neko drugi...
8.kada se budu usvojile taktike, da se POSTUJU..za sada saLe ima najbolje taktike i treba ga slusati, bez obzira sto je od vecine mladji! kazem o5, mozda i strale i widan imaju dobre taktike,ali kada se usvoje treba slusati... HVALA
1.kizo, kad smo na ts, MOLIM TE da posle tvog ubistva, ne opisujes nacin ubistva i tvoje misljenje, JER ostali koji igraju su takodje na ts i ne mogu da cuju igru!
2.widane, nemoj da urlas na ts kao sumanut, jer se tvojom jacinom glasa aktiviraju ostali mikrofoni!
3.o5 widane, kad igramo cw, nemoj da dovodis tvoje pokemone, jer juce smo imali 3 clana klana online, koje smo mogli da pozovemo, a igrao je tvoj digimon koji je izasao sa cw pre vremena!
4.ima nas taman u klanu da igramo cw bez igraca sa strane, sto nam je i cilj da se uigramo, a ne samo da bi smo igrali!
5.od sada ce biti pred svaki cw biti izbacen spisak sa igracima koji ce da igraju!
6.o5 za vidana, da ne killuje sam sebe i ako gubimo sa nulom!
7.za farka, da dodje na cw bar 15min pre pocetka, da se ne bi dogodilo ono sto se dogodilo sinoc, pa da 3pujem da igra sa nama, a ustvari igra neko drugi...
8.kada se budu usvojile taktike, da se POSTUJU..za sada saLe ima najbolje taktike i treba ga slusati, bez obzira sto je od vecine mladji! kazem o5, mozda i strale i widan imaju dobre taktike,ali kada se usvoje treba slusati... HVALA
Duc4- Posts : 280
Re: za igrace
Ja imam samo jednu taktiku a to je na mapi Dust, odem na kratko i heklerom skinem koliko ih skinem, a uvek naleti neko....
Brat Uča- Posts : 205
uco ti si rezervisan za kratko, al ste ce ostali...?
eto ja i brat lemur, letece izmene....
Brat Uča- Posts : 205
Ja ulecem na B DD2 i sigurno pobijem Gomna i gotova stvar
E Duco, pa jos na CW-u sam prestao da komentarisem - mojne da spamujes
Ti kam da nesto Rep-ujes
E Duco, pa jos na CW-u sam prestao da komentarisem - mojne da spamujes
Ti kam da nesto Rep-ujes
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
ja to zbog svih nas, da imamo u podsvesti...
kizo prestao si to .. ali radis nesto drugo
saLe- Admin
Brat Uča ::Ja imam samo jednu taktiku a to je na mapi Dust, odem na kratko i heklerom skinem koliko ih skinem, a uvek naleti neko....
*Wilson*- Posts : 15
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu