za klan
+2
strahinjaf
Duc4
6 posters
Strana 1 od 1
za klan
ovako wixter je izasao iz klana, sad ko zeli da izadje iz klana nek kaze, jer ovo ocu u klan - necu u klan ne mogu da trpim vise, jer smatram da smo odrasli ljudi sto i jesmo (velika vecina) i da treba da se organizujemo da vidimo sta i kako, i koje igrace da dovedem..ocekujem saleta da vidim sa njim jel ostaje, posto su on i wix drugari bilo bi logicno da ide i on, mada nije sigurno..posto je vidan otisao siguran sam da ce se igrati bolji cw, ne zbog njegove igre, vec zbog histerije koja krece kada se on i sale susretnu da ts..iskreno, voleo bih da sale ostane jer je prvenstveno dobar igrac, dobar takticar, dobar lik i lepo saradjuje i ok je na ts dok vidan nije tu..nemam nista protiv tebe vidane, al kukali ste na kizu, a sad ste gori od njega 20 puta...
Duc4- Posts : 280
Re: za klan
Realno,mnogo se derete na ts nmg da vas da igram i da slusam.
strahinjaf- Posts : 117
hh , ok gl ali nikad nisam vikao na tsu za dzabe , ali kako hocete
poz & gl
poz & gl
wix- Posts : 3
ma ok, gl i tebi sa single playwix ::hh , ok gl ali nikad nisam vikao na tsu za dzabe , ali kako hocete
poz & gl
ja ne znam sta ima da se vice tu uopste, pobedili, izgubili, kake veze ima, ne igramo u pohovane kengure da se tu kao derem sad na nekoga...
Brat Uča- Posts : 205
e da i imamo novog clana, Maja iz NI, 92 god.. jos nije zvanicno usla u klan, dok se ne izdogovaramo na msn, koji treba da skine...cista da znate ako je vidite na servu sa nasim tagom, da znate ko je ..
Pu breeee, ostavim vas par dana i odma neka sranja ccc !!!
Ajde Duco Bro, mojne se bre cimas previse ChilOut
Kome se svidja - svidja a kome ne samo po kratkom postupku
Ajde Duco Bro, mojne se bre cimas previse ChilOut
Kome se svidja - svidja a kome ne samo po kratkom postupku
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
znaci Lol ..duco da mi das msn od maje da popricam ja malo sa njom...
saLe- Admin
hahahah, sad bi svi majin msn, svi bi sa njom da cavrljaju, evo ga i sale se napalio, ljudi pustite malo ribu, sto bi reko brat kizito chilout, ako ovako budete sve ribe napadali odmah, nijedna nece da udje u klan....
saLe ::znaci Lol ..duco da mi das msn od maje da popricam ja malo sa njom...
Kasnis
strahinjaf- Posts : 117
duco brate maja je vrh ubica, jebe kevu kako igra, igrali smo lemur, kiza i ja malopre sa njom, ubija kako igra, sto se mene tice mozes da je zoves u klan slobodno
brate zvao sam je vec, i skoro i jeste clan, jos samo da instalira msn da se dogovorimo oko msn, foruma i ostalog... prijavio sam je za ligu
Bas tako Bro !!! Cimni je bre da dodje na forum i daj joj Skype da se vidimo tj, cujemo.Brat Uča ::duco brate maja je vrh ubica, jebe kevu kako igra, igrali smo lemur, kiza i ja malopre sa njom, ubija kako igra, sto se mene tice mozes da je zoves u klan slobodno
To Vidan:
A ti Wix samo sam cekao kad ces nesto da izmislis pa da ides al sto se kaze " Na zapadu Nista novo " GL i tebi !!!
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu