LaDy :)
+6
m!RD@*RK*
Brat Uča
strahinjaf
Dr.Unreal_aka_Amazon
Duc4
LaDy
10 posters
Strana 1 od 1
LaDy :)
...Ajde i ja konacno da se predstavim da me Duca ne bi zadavio
Zz svima zovem se Danka, iz Apatina sam, '87 godiste, nick mi je LaDy... za pocetak dosta, sta vas bude jos zanimalo pitajte puckamo seeee
Zz svima zovem se Danka, iz Apatina sam, '87 godiste, nick mi je LaDy... za pocetak dosta, sta vas bude jos zanimalo pitajte puckamo seeee
LaDy- Posts : 6
Re: LaDy :)
da li me oci varaju?! oooo pa dankic
Duc4- Posts : 280
Pozdrav Danka od Kize i pucamo se
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
dobrodosla ti nama......
Brat Uča- Posts : 205
i cao cao od penzionera, pucamo se ko zna kad.
m!RD@*RK*- Posts : 76
m!RD@*RK* :: i cao cao od penzionera, pucamo se ko zna kad.
e hvala hvala a posto su mene proglasili za guvernera, moraces da dodjes skoro malo da se puckamo, to je naredjenje
LaDy- Posts : 6
cuo si mirda...!
Hvala vama, ali imam ja svoje JA i stojim iza njega za razliku od ostalih, pucacemo se ima vremena.
m!RD@*RK*- Posts : 76
ti ostali mirda nisu na ovom forumu, tako da ovde se samo opusti...ovde je samo GOOD VibeS i sam znas, i pikamo o5 svi zajedno!! Brothers 4everm!RD@*RK* ::Hvala vama, ali imam ja svoje JA i stojim iza njega za razliku od ostalih, pucacemo se ima vremena.
+1Duc4 ::ti ostali mirda nisu na ovom forumu, tako da ovde se samo opusti...ovde je samo GOOD VibeS i sam znas, i pikamo o5 svi zajedno!! Brothers 4everm!RD@*RK* ::Hvala vama, ali imam ja svoje JA i stojim iza njega za razliku od ostalih, pucacemo se ima vremena.
strahinjaf- Posts : 117
+2strahinjaf ::+1Duc4 ::ti ostali mirda nisu na ovom forumu, tako da ovde se samo opusti...ovde je samo GOOD VibeS i sam znas, i pikamo o5 svi zajedno!! Brothers 4everm!RD@*RK* ::Hvala vama, ali imam ja svoje JA i stojim iza njega za razliku od ostalih, pucacemo se ima vremena.
Dr.Unreal_aka_Amazon- Posts : 92
Duc4 ::ti ostali mirda nisu na ovom forumu, tako da ovde se samo opusti...ovde je samo GOOD VibeS i sam znas, i pikamo o5 svi zajedno!! Brothers 4everm!RD@*RK* ::Hvala vama, ali imam ja svoje JA i stojim iza njega za razliku od ostalih, pucacemo se ima vremena.
kako mracite
i jedan i drugi
NeCi- Posts : 16
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu